Sluipende muis op geldjacht

In 2013 kreeg het RPG-sluipavontuur Ghost of a Tale via een Indiegogo crowdfunding-actie bijna $50.000,-. De game is nu bijna af, maar het geld is op. Daarom gaat Ghost of a Tale in early access om de laatste zaken te financieren.

Ghost of a Tale - Tilo

Je speelt als Tilo, muis en minstreel van beroep. Je reist door een prachtig vormgegeven vijandige sprookjeswereld vol dieren met menselijke eigenschappen. Ghost of a Tale is een project van Lionel Gallat, een oudgediende van DreamWorks en Universal Studios. Hij doet bijna alles zelf, maar heeft af en toe hulp van vier vrienden. In de onderstaande trailer uit 2014 krijg je een impressie van de game. Er is sindsdien veel gebeurd, dus hier een vergelijking van twee screenshots.

Ghost of a Tale - 2014

Ghost of a Tale - 2016

De uiteindelijke versie van Ghost of a Tale komt sowieso uit voor pc en Xbox One. Later is er misschien ook een PlayStation 4-release. Je kunt Ghost of a Tale steunen door een pc-versie met 25% van het verhaal van de uiteindelijke game te kopen. Zodra de volledige game uit is, dan krijg je deze uiteraard ook. De early access-versie van Ghost of a Tale is te koop via Steam en GOG.

 Ghost of a Tale - Ontdekken

Ghost of a Tale - Schavot

Ghost of a Tale - Omgeving