Hamburgerwipper weigert politieagent te bedienen

Een politieagent uit Texas stond onlangs raar te kijken toen hij met zijn gezin naar een lokale McDonalds ging. Nee, er werd geen meneer tegen hem gezegd maar een medewerkster van de hamburgertent verdomde het om de agent buiten dienst en zijn familie te bedienen. Achteraf bleek de zoon van de hamburgerwipper in de gevangenis te zitten en dat was uiteraard de schuld van de nietsvermoedende agent en zijn gezinnetje.

Volgens Craig Goodman, chef van de politie in het district Brenham verdient niemand een dergelijke behandeling. In een gesprek met KHOU-TV zegt de platte pet: "We weten dat deze problematiek zich overal voordoet, maar we hadden dit hier niet verwacht." De familie werd uiteindelijk wel geholpen door een andere medewerker van de hamburgertent. De fast food-weigeraar kreeg na het incident te horen dat zij op zoek mag naar een andere baan.

Via Facebook laat Goodman weten: "We weten dat het hier een geïsoleerd incident betrof waarbij slechts één werknemer betrokken was die duidelijk geen fan is van de handhavers van de wet. Het is echter mijn hoop en ik bid dat deze ex-medewerker en andere mensen, die het niet ophebben met de handhaving van de wet, op een positieve wijze met ons willen communiceren over hun reële en/of vermeende problemen met ons."

De Brenham Police op Facebook