Binding of Isaac-dev teaset nieuwe game

Op de Binding of Isaac-blog heeft ontwikkelaar Edmund McMillen laten weten dat hij aan een nieuw project werkt samen met Tyler Glaiel. De getoonde beelden laten een soort platforming shooter zien in een gigantische roterende cylinder.

McMillen en Glaiel werkten eerder al samen aan Newgrounds-game Aether en The Basement Collection. Het gaat hier overigens niet om het eerder dit jaar aangekondigde The Legend of Bum-bo, een 'turn-based puzzle RPG type thingy'. Die game is ook gewoon nog in ontwikkeling maar staat verder los van dit nieuwe project.

De nog naamloze game komt volgens de ontwikkelaars uit voor zowel PC als Mac, met consoles als 'grote mogelijkheid'. Verder verklaren de twee heren dat het niet gerelateerd is aan Isaac. "We hebben nog geen naam voor het nieuwe spel dus we lekken voor nu gewoon wat teasers uit. Het spel kan ik denk ik het beste beschrijven als een combinatie van Mega-Man en Isaac, maar dan een platformer met hele strakke controls". McMillen is vooral bekend als bedenker van Super Meat Boy en The Binding of Isaac."