Domien Verschuuren raakte in de war van roem

3FM-dj Domien Verschuuren zat in 2014 voor het eerst in het Glazen Huis. De bekendheid en aandacht die hem dat opleverde, brachten de radioman even flink van zijn stuk. Hij was zo in de war dat Verschuuren zelfs na acht jaar een punt zette achter zijn relatie. Dat vertelt de 28-jarige dj deze week ik Viva.

"Ik werd onrustig. Vroeg me af of er niet meer was en of ik niet meer moest experimenteren. Vorig jaar wilde ik aan het begin van de zomer een break. Ik wist het even niet meer."

De dj en zijn vriendin Caroline (27), die hij sinds zijn negentiende kent, zijn uiteindelijk drie maanden uit elkaar geweest. "In die tijd ben ik niet compleet losgeslagen, ik leerde vooral veel dingen over mezelf. Ik kwam erachter dat ik het contact met haar miste en dat ik helemaal niet zo veel behoefte had aan het ontdekken van nieuwe dingen. Geborgenheid, warmte en liefde, alles wat bij een lange relatie hoort, wegen zwaarder dan de kick van het rokkenjagen in de kroeg."

De bekendheid die de jonge dj kreeg toen hij tien jaar geleden bij het landelijke radiostation aan de slag ging, deed hem niet altijd even goed, geeft hij toe. "Bekend worden heeft niet altijd in mijn voordeel gewerkt. De eerste drie jaar bij 3FM was ik een onuitstaanbaar mannetje. Ik stelde me tegen alles en iedereen ontzettend arrogant op en hing onder mijn collega's de toffe dude uit. Nee, echt geen leuk persoon. Maar ja, je bent achttien jaar oud en hebt bewijsdrang." Collega Bart Arens wees hem uiteindelijk op zijn gedrag en dat zette Verschuuren ertoe zich minder arrogant te gedragen. "Mijn gedrag kwam voort uit onzekerheid."

Domien Verschuuren raakte in de war van roem
Domien Verschuuren raakte in de war van roem (Foto: BuzzE)