Liam Gallagher hint op rentree

Liam Gallagher heeft op Twitter gesuggereerd dat hij binnenkort met nieuwe muziek komt. Het voormalig lid van rockband Oasis waarschuwt de concurrentie.

"Wees bang jullie zogenaamde troubadours en jullie plastic rock 'n' rollers. Knuffel je papieren kroon nog maar een keer, want ik ben onderweg", staat in de cryptische tweet van Liam. Sommige fans zijn dolenthousiast door het vooruitzicht van nieuwe muziek. Anderen zijn het wachten zat en waarschuwen de zanger met goede nummers te komen.

Liam heeft geen muziek meer uitgebracht sinds zijn band Beady Eye er in 2014 mee stopte. "Je hebt dit al een keer geprobeerd met Beady Eye Liam en we weten allemaal hoe dat is geëindigd", twittert een kritische fan. "Je bent terug! We hebben zo lang gewacht", zegt een ander. Op een reünie met broer Noel hoeven fans overigens niet te rekenen. De broers gaven onlangs nog aan dat ze nooit meer met elkaar willen samenwerken.

Ondertussen is ook bekendgemaakt dat Oasis' derde album Be Here Now, dat in 1997 record na record brak, opnieuw wordt uitgegeven. Veertien nooit eerder uitgebrachte nummers, de zogenaamde Mustique-demo's die de basis vormden voor het album, staan daarop. De plaat is vanaf 7 oktober verkrijgbaar.

Liam Gallagher hint op rentree
Liam Gallagher hint op rentree (Foto: BuzzE)