Noodtoestand, Erdogan Drraait Doorrrrrr

De democratisch gekozen dictator en despoot Recep Tayyip Erdogan, held van het Turkse volk, die de noodtoestand heeft afgekondigd, zal deze  drie maanden gebruiken om nog meer anti-Erdogan en Turken met Gülenbesmetting te ruimen.

De noodtoestand maakt het mogelijk om bepaalde rechten op te schorten. Erdogan heeft al laten weten dat de Europese Unie hier de muil over dient te houden, kritiek op deze beslissing is niet toegestaan, aldus de Turkse superheerser.

De noodtoestand zal de democratie verder niet aantasten. “We hebben nooit een compromis over de democratie gesloten, en gaan we nooit doen.” aldus de democratische dictator die ernstig verslaafd is aan razzia’s houden onder het Turkse volk. Behalve president is Erdogan dankzij de afkondiging ook nog eens opperbevelhebber van het leger geworden. Dit maakt het eenvoudiger voor de democratische dictator om de krijgsmacht ‘virusvrij’ te ‘zuiveren’. Bij het zuiveringsproces kijkt hij ook niet op een paar duizend militairen meer of minder. Tot nu toe zijn er in alle lagen van de bevolking zo’n 50,000 virussen mensen opgepakt, ontslagen, in varkensstallen gestopt of op andere wijze onschadelijk gemaakt. Vooral onder leraren en rechters bleek de besmetting erg hoog.

De dictator, die vooral Fethullah Gülen aanwees als aanstichter van al het kwaad is inmiddels ook tot de conclusie gekomen dat de staatsgreep onmogelijk door alleen het kleine groepje militairen kan zijn bekokstoofd. Er moeten dus wel andere landen hebben meegedaan aan de poging om de dictator van zijn troon te stoten. Erdogan wilde niet onthullen welke landen hij in zijn zuiveringsvizier heeft.

In ieder geval zal Amerika geen last gaan krijgen met het gebruik van de NAVO-basis Incirlik, die voorlopig wel nog steeds zonder stroom zit. Erdogan stelde dat strategische partners en belangen belangrijker zijn dan gevoelens.

Erdogan laat verder nog weten dat de vrijheden van het volk hierdoor niet aangetast worden. Turken blijven geheel vrij om voor Erdogan, Erdogan of voor Erdogan te kiezen.