Skyforge start PvP-beta

De Amerikaanse ontwikkelaar Obsidian maakt samen met hun Russische collega’s van Allods Team een aantal MMO’s. Een hiervan is de free to play science fiction-fantasy MMORPG Skyforge. Sinds 2010 wordt er al aan gewerkt en nu is het tijd voor de PvP- bèta.

In Skyforge is iedere speler onsterfelijk. Het einddoel is om een god… sorry, een God te worden. Iedere God wil zo veel mogelijk volgelingen en jij dus ook. Ook doe je uiteraard je best om de sterkste godheid op je planeet Aelion te worden, door andere (mindere) goden te vernederen.

Met de laatste update heeft Skyforge meer trophies, meer skill-keuzes, een extra gebied genaamd de Antean Wasteland en meer interface-verbeteringen. Daarnaast is er nu ook het PvP Battle of Equals-toernooi waar je drie tegen drie kunt vechten.

Het is nog onduidelijk wanneer de officiële release van Skyforge er is. Hetgeen waar iedereen op let is uiteraard de vraag of free to play in dit geval niet doorslaat naar pay to win. We hopen van niet. Er zijn op het moment niet genoeg science fiction MMORPG’s naar mijn smaak.