Wie wil er bondscoach van België worden? Vacature staat online

Mocht je werkeloos thuiszitten of opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging dan hebben wij misschien de juiste vacature voor je. De Belgische voetbalbond zoekt namelijk een nieuwe bondscoach en daarvoor hebben ze een vacature online gezet waarop de geïnteresseerden kunnen reageren.

Bondscoach worden voor de Belgen kan je echter niet zomaar, er zijn wel een aantal belangrijke eisen geformuleerd. Bij de eerste eis zullen al veel FOK!kers afvallen helaas, die luidt namelijk "ervaring en resultaten in het hedendaags en snel veranderende voetbal". Ook bij de volgende eis wordt het voor velen moeilijk: "bewezen om tactisch en strategische kennis te kunnen overdragen op topspelers".

Maar mocht dit je nog niet afgeschrikt hebben en je bent iemand die deze eis snapt, "iemand die zijn sociale en high performance context beheerst", dan zou ik toch een poging wagen en een mailtje sturen naar de technisch directeur van de Belgische voetbalbond Chris Van Puyvelde. Alle eisen kun je hier vinden op de site van de KBVB.

De Belgische dug-out zoekt vulling (Pro Shots / Jasper Ruhe)
De Belgische dug-out zoekt vulling (Pro Shots / Jasper Ruhe)