'Karazhan of Ulduar wordt het nieuwe Hearthstone-avontuur'

De laatste uitbreiding voor Hearthstone, Whispers of the Old Gods, is nu al een tijdje uit en als we de cyclus van Blizzard aanhouden dan zal de volgende aankondiging hoogstwaarschijnlijk een avontuur zijn. En de geruchtenmolen draait nu al op volle toeren, want het lijkt aannemelijk dat de setting van het volgende Hearthstone-avontuur Karazhan of Ulduar gaat worden.

De eerste hint die Blizzard zelf gaf was een uitnodiging aan deelnemers aan een fireside gathering op de universiteit van Californië. In het bericht staat dat ontvangers van harte uitgenodigd zijn voor een majestueus en geweldig magisch evenement zoals ze nog nooit eerder hebben gezien. Blizzard deed dit ook met de aankondiging voor onder andere The Grand Tournament en Whispers of the Old Gods, dus we weten zeker dat nieuwe content heel dichtbij is voor Hearthstone. Het gaat om de volgende uitnodiging:

Uitnodiginghearthstone

Tot zover wat bekend is, nu over naar het gissen. De reden waarom Karazhan en Ulduar de meest waarschijnlijke opties zijn komt vanwege een post van een Chinese forum-poster, die beweerde dat er onder andere een nieuwe shaman-hero gaat komen die vrij te spelen zou zijn via een verwijs-een-vriend-systeem (wat ook bleek te kloppen). Het zou dus goed kunnen dat de volgende bewering, namelijk dat het volgende avontuur de setting van een raid zou zijn die drie Chinese karakters lang is, ook waar zou kunnen zijn. Dat kunnen dan de volgende raids zijn:

  • 卡拉赞 Karazhan
  • 奥杜尔 Ulduar
  • 永春台 Terrace of Endless Spring
  • 悬槌堡 Highmaul

Van die vier zijn Karazhan en Ulduar de meest waarschijnlijke kandidaten, omdat dit zeer populaire raids waren in World of Warcraft. Als er één optie zou moeten worden gekozen is het Karazhan. Met de recente Warcraft-film en Karazhan als een prominente plek in die film zou het mooi met elkaar overlappen, en het gebruik van het woord 'magical' zou je eerder laten denken aan mages dan aan de titans, die het voornaamste thema waren in Ulduar. Als laatste argument kan worden aangevoerd dat Eric Dodds in maart 2015 heeft gezegd dat 'we veel over Karazhan gepraat hebben, en dat het ons niet zou verbazen als we het in de toekomst zouden toevoegen.'

We zullen snel zien of we gelijk hebben. Hearthstone is speelbaar op pc en mobiele apparaten.


Karazhan2
'Karazhan of Ulduar wordt het nieuwe Hearthstone-avontuur'