Taylor Swift beticht Kanye van karaktermoord

Taylor Swift beschuldigt Kim Kardashian en Kanye West van het bewust schenden van haar goede naam. Op Instagram volhardt de zangeres dat de rapper haar nooit toestemming heeft gevraagd voor het gebruik van het woord bitch in zijn nummer Famous.

Met haar post op Instagram reageert Taylor op de video's die Kim Kardashian zondagavond plaatste van de telefoongesprekken die haar man voerde met de zangeres. Uit deze video's zou blijken dat Swift haar goedkeuring zou hebben gegeven voor de rap met de zinsnede 'Ik heb het idee dat ik en Taylor Swift nog seks zouden kunnen hebben. Ik heb die b*tch beroemd gemaakt'.

Taylor reageert op Instagram in harde bewoordingen op het publiceren van de opnames door Kim. "Waar in de video kondigt Kanye aan dat hij me een bitch gaat noemen? Die video bestaat niet, want dat is nooit gebeurd", reageert Taylor Swift. Ze legt uit waarom ze Kanye vriendelijk te woord stond in het heimelijk opgenomen telefoongesprek en zich bereidwillig toonde. "Ik wilde Kanye geloven toen hij me vertelde dat ik het nummer leuk zou vinden. Ik streefde naar een vriendschappelijke relatie. Hij beloofde me het nummer te zullen laten horen, maar dat heeft hij nooit gedaan."

"Hoe kan ik een liedje goedkeuren dat ik nooit heb gehoord? Door me valselijk als leugenaar af te schilderen zonder me het complete verhaal te vertellen of me bij het liedje te betrekken is karaktermoord. Ik zou het fijn vinden als ik uitgesloten kan worden van dit verhaal, waar ik ongevraagd deel van uitmaak sinds 2009'', besluit ze.

Taylor Swift beticht Kanye van karaktermoord
Taylor Swift beticht Kanye van karaktermoord (Foto: BuzzE)