FOK! Wat een weer: buiig en tussendoor zon

In de ochtend kan een enkele bui vallen, in de middag blijft het in het noordwesten overwegend droog en kan de rest van het land zich opmaken voor buien die gepaard gaan met onweer. Tussen de buien door laat de zon zich wel regelmatig zien. In de avond trekken de buien vanuit het westen weer weg. De temperaturen liggen tussen de 16 graden en 22 graden, de wind komt uit het westen en is zwak tot matig van kracht. 

Zon op 05:35
Zon onder 21:55
Zonkracht

6 / 3

Nederland
 

DP026 stuurde deze foto van een bizar mooi schouwspel in Arnhem in. 

Prachtig schouwspel in Arnhem (Foto: DP026)

Prachtig schouwspel in Arnhem (Foto: DP026)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1275 De Eerste Romeinse brug van Maastricht stortte in tijdens een processie, waarbij circa 400 doden vielen.
1646 Bij een brand in de kruittoren van het Kasteel Bredevoort kwamen 40 mensen om het leven.
1957 Dr. Leroy Burney legt voor het eerst verband tussen roken en longkanker.
1979 In de nacht van 11 op 12 juli kwamen honderden brokstukken van het Amerikaanse ruimtelaboratorium Skylab terecht in de Indische Oceaan en dunbevolkte gebieden van Australië.
2005 Thunder Horse, het grootste half-afzinkbare olieplatform ter wereld, werd met een zware slagzij aangetroffen na orkaan Dennis.

 
Skylab

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.