Meer Dead or Alive in de herfst

Koei Tecmo en Team Ninja hebben enkele nieuwe aankondigingen met betrekking tot Dead or Alive-franchise gemaakt tijdens Dead or Alive Festival 2016.

Zo komt de PlayStation VR-versie van Dead or Alive Xtreme 3 uit op de releasedag van PlayStation VR en komen er wat meer items en een extra foto-modus in de game. En dan natuurlijk nieuwe kostuums, nou ja, zwemkleding. Zo is er een samenwerking met de anime Keijo!!!!!!!! in de vorm van nieuwe badpakken. Helaas, geen nieuwe personages of een Westerse release.

Dead or Alive 5 Last Round is ook nog niet toe aan zijn laatste ronde. Dus nee, weer geen nieuws over Dead or Alive 6, maar je raadt het al, nieuwe kostuums die bij de vierde seizoenspas van 90 dollar horen. Eerder was al bekend dat bijvoorbeeld allerlei personages uit Fairy Tale en de Gust-stal zoals Atelier-games en Nights of Azure hun kleding ter beschikking stellen aan de dames, maar er komt nog meer bij. Er komt een samenwerking met Attack on Titan, waarmee alle personages kleding krijgt uit die serie, en zelfs een nieuwe interactieve arena waarin een Titan je mee- of tegenwerkt. Andere pakjes komen uit animes als To Heart.

Als verrassing kwam er nog een nieuwe samenwerking voorbij, maar meer dan alleen een kostuum: Maj uit King of Fighters XIV gaat meevechten in Dead or Alive 5: Last Round. Veel van deze content komt deze herfst pas uit.

Attack on Titan x Dead or Alive

Mai teaser