Zweedse meisjes ongewenst 'gevingerd' door 'vluchtelingen'

De Zweedse intregatiepogingen met ‘vluchtelingen’ zijn nog niet geheel geslaagd. Dit bleek tijdens het Putte i Parken festival. De groep jonge ‘vluchtelingen’ die op het festival de gruwelen van oorlog en geweld trachten te vergeten, vergat even dat ze niet langer in een Midden-Oosterse cultuur bivakkeerden waar meisjes zonder boerka gratis hoeren algemeen bezit zijn.

De 17-jarige blonde Alexandra Larsson genoot in eerste instantie van het concert en had niet de behoefte om ook nog eens fysiek te gaan genieten van betastingen. Ook een ‘onderzoek’ door begerige vluchtelingenvingers naar de status van haar vagina en omvang van haar borsten en billen stelde de blonde Zweedse niet op prijs. Zij gaf dit ook meerdere keren duidelijk te kennen aan de groep ‘vluchtelingen’ die achter haar stonden.

Helaas kwam door het festivalgeluid, een taalbarrière of cultuurkloof deze boodschap niet aan bij de ‘vluchteling’-jongens die zeiden onschuldig te zijn aan misdraging. Vervolgens gingen ze door met wat in de cultuur van afkomst normaal gedrag is met onzedelijk geklede vrouwen en meisjes zonder begeleiding van een mannelijk familielid.

De ervaringen van Alexandra staan niet op zichzelf. Diverse onbedekte meisjes werden ‘onderzocht’ door de ‘leergierige’ ‘vluchtelingen'. Het jongste onderzoeksobject is 12 jaar oud. De Zweedse politie is ingelicht over de in Zweden niet zo gebruikelijke vluchtelingpraktijken. Ook is er aangifte gedaan.

Door het daaropvolgende onderzoek heeft de politie nu een groep van zeven mogelijke verdachten onbegrepen vluchtelingen in het vizier. Twee zijn er opgepakt maar ook rap weer vrijgelaten, zoals gebruikelijk is met dit soort zaken. Alexandra laat nog wel weten dat ze het verschrikkelijk vindt om te moeten concluderen dat de jongens niet van Zweedse komaf waren maar waarschijnlijk immigranten.

Ook weet de Zweedse schone nog te vertellen dat haar aangifte best wel eens zinloos zou kunnen zijn, ‘een druppel op een gloeiende plaat’. Politie en beveiligers op Zweedse festivals staan machteloos door een gebrek aan handhaving de anonimiteit van de daders. Deze weten al wel dat de kans dat zij gepakt worden door de politie veel kleiner is dan dat Zweedse meisjes en vrouwen gepakt worden door ‘vluchtelingen’.