Seal treedt op met straatmuzikante

Straatmuzikante Poppy Waterman-Smith had afgelopen vrijdag de dag van haar leven. Toen ze op straat in Manchester stond te spelen, vroeg zanger Seal of ze met hem enkele nummers wilde doen. Daarna kreeg ze de uitnodiging om een bijdrage te leveren aan zijn concert.

Seal, die tegenwoordig in de Verenigde Staten woont, maakte een ommetje toen hij Poppy zag spelen. Ze raakten aan de praat en deden een paar covers van Bob Marley-songs. "Eerst herkende ik hem niet", vertelt Poppy aan Manchester Evening News. "Maar al snel begreep ik dat hij echt Seal was. Vooral toen allerlei mensen naar ons bleven staan kijken."

Toen de muzikante echt door had dat ze met de zanger van hits als Crazy en Kiss From A Rose te maken had werd ze zo zenuwachtig dat ze nog maar net haar gitaar vast kon houden. Overigens had Seal niet tien minuten later ten tonele moeten verschijnen. Het was slecht weer in Manchester en Poppy wilde eigenlijk stoppen.

Na hun straatoptreden vroeg Seal of Poppy zin had enkele nummers tijdens zijn optreden in Manchester te doen. Ze deed vier eigen songs. Helemaal bevatten wat er is gebeurd, doet ze nog niet. Maar Poppy hoopt dat haar verrassingsoptreden met Seal haar carrière een flinke impuls geeft.

Seal treedt op met straatmuzikante
Seal treedt op met straatmuzikante (Foto: BuzzE)