Tiësto draait zes uur op dancefestival AMF

Tiësto, Hardwell, Robin Schulz en Axwell en Ingrosso komen naar het Amsterdam Music Festival (AMF). Tiësto draait op vrijdag 21 oktober maar liefst zes uur achter elkaar in de Ziggo Dome, een van de festivallocaties van het vijfdaagse festival rondom de ArenA Boulevard in Amsterdam. Tiësto combineert zijn optreden met zijn vijfhonderdste radio-uitzending Clublife.

Het AMF duurt dit jaar geen twee, maar vijf dagen. "Het wordt het langstdurende festival", laat organisator Alda weten. "Gevoelsmatig kun je 24 uur per dag door want we openen om 13.00 uur en gaan door tot 05.00 uur 's nachts."

Op woensdag 19 oktober vindt de openingsavond plaats in de Heineken Music Hall (HMH), waar ook de DJ Mag Awards worden uitgereikt. Tijdens deze avond wordt bekendgemaakt wie de nieuwe nummer 1 dj van de wereld wordt. Vorig jaar stonden maar liefst vijf Nederlandse dj's in de top 10 en eindigde Hardwell op de tweede plaats. Op zondagavond 23 oktober wordt het festival ook weer in de HMH afgesloten, later zal bekend worden gemaakt welke dj deze avond voor zijn rekening neemt.

De kaartverkoop van AMF begint vrijdagmiddag.

Tiësto draait zes uur op dancefestival AMF
Tiësto draait zes uur op dancefestival AMF (Foto: BuzzE)