Vardy en Griezmann verlengen contract bij hun clubs

Er lijkt een einde gekomen te zijn aan de geruchten over een mogelijke transfer van Jamie Vardy. De spits blijft voorlopig gewoon bij Leicester City. Leicester meldde donderdagmorgen op de officiële clubwebsite dat het een akkoord heeft bereikt met de vertegenwoordigers van Vardy over een contractverlenging van vier jaar.

De 29-jarige spits kende afgelopen seizoen een droomseizoen door in 36 competitiewedstrijden 24 keer te scoren. Met zijn inbreng hielp hij The Foxes voor het eerst aan het landskampioenschap en persoonlijk groeide hij uit tot Engels international.

Ook Antoine Griezmann heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij zijn club. De Fransman blijft tot de zomer van 2021 verbonden bij Atlético Madrid.

"Ik ben zeer tevreden, zeer tevreden om bij deze familie te blijven en een onderdeel uit te blijven maken van dit project", vertelt Griezmann op de officiële website van Atlético. "Ik wil me elk jaar verbeteren en de club, de coaches en mijn teamgenoten kunnen mij helpen om dit doel te bereiken."

De Fransman gaat komend seizoen zijn derde jaar in in de Spaanse hoofdstad. In zijn eerste seizoen werd hij direct clubtopscorer met 25 doelpunten in alle competities en afgelopen seizoen herhaalde hij dat en was hij 32 keer trefzeker.

"De club wil het niveau zo hoog mogelijk houden en wij moeten alles geven om te blijven groeien. Ik hoop dat wij dit vast kunnen houden en door kunnen blijven gaan met deze vooruitgang."