Wetenschap toont perfecte vrouw: dikke tieten!

Het was zoeken naar een speld in een hooiberg, maar onderzoekers van de University of Texas menen haar eindelijk te hebbem gevonden: de perfecte vrouw bestaat! Volgens de wetenschappers is deze niemand minder dan Kelly Brook. Een van de weinig lekkere Engelse dames met een flinke voorgevel.

De onderzoekers hebben hun studie van enkele jaren geleden nog eens overgedaan. Want tsja, je kunt nooit te lang en te vaak naar tieten kijken natuurlijk. En dus blijven ze erbij dat de 36-jarige Kelly de perfecte vrouw is.

Volgens het onderzoek moet de perfecte vrouw voldoen aan een aantal criteria. Deze zijn een lengte van 168 centimeters, een borstomvang van 99 en een heupomvang van 91 centimeter. En het gewicht dient 63 kilo te zijn. En laat Kelly Brook daar met 99-71-94 en 168 cm daar nu perfect aan voldoen.

Kelly Brook heeft dan ook een mooie G-cup. En volgens de wetenschap is de meest perfecte vrouw een klein beetje gezet en mag er niet aan het lijf zijn gesleuteld. "Kelly Brook is geheel natuurlijk en wetenschappelijk gezien perfect", concludeert het reasearchteam.


Terechte beslissing of niet?