'Zayn Malik schakelt hulp van hypnotiseur in'

Zayn Malik overweegt hypnotherapie om van zijn angstaanvallen en podiumvrees af te komen. Volgens Daily Star klopt de voormalige One Direction-zanger hiervoor aan bij de bekende Britse hypnotiseur Paul McKenna.

McKenna presenteert televisieshows en heeft meer beroemde klanten, zoals Robbie Williams, George Michael en Courtney Love. Bovendien is hij bevriend met Zayns voormalige collega Louis Tomlinson.

Zayn Malik heeft vorige week zaterdag op het laatste moment een optreden in Londen afgezegd. De 23-jarige zanger kampte met een hevige angstaanval en kon het podium niet op. Zayn wordt naar eigen zeggen al een paar maanden geplaagd door angstaanvallen, vooral rond optredens.

Zayn hoopt dat de hypnose-sessies van Paul McKenna hem kunnen helpen zijn zelfvertrouwen terug te winnen. "Paul staat bekend als genie op dit gebied. Als hij Zayn niet persoonlijk gaat helpen, zal hij een aantal professionals kunnen aanraden die Zayn weer op het juiste spoor brengen", zegt een vriend. "Zayn maakt zich ernstig zorgen over zijn situatie en gelooft dat hypnose hem beter kan helpen dan medicijnen om zijn zenuwen in bedwang te houden."

'Zayn Malik schakelt hulp van hypnotiseur in'
'Zayn Malik schakelt hulp van hypnotiseur in' (Foto: BuzzE)