Meisjes wassen vagijn met cola na de seks

Tienermeisjes uit de binnenstad van Londen hebben niets te vrezen van chlamydia en andere soa's. Ze wassen hun punani zorgvuldig met cola. Met dit bijzondere verhaal komt ene dokter Christian Jessen.

De beste man is tv-dokter van het programma 'Embarrassing Bodies'. Hij heeft al heel wat meegemaakt in zijn carrière, maar dit verhaal is toch wel het opmerkelijkst.

"Ik heb eens een school in de binnenstad van Londen bezocht", vertelt de dokter. "Een groepje meisjes aldaar vertelde me eerlijk dat ze zich geen zorgen maakten om een soa op te lopen. Na de seks wassen ze namelijk hun vagijn met cola."

Het heeft overigens geen zin om naar de Jumbo of de Aldi te lopen om een fles cola te halen. "Het helpt namelijk geen kut", verzekert Jessen ons. "De jeugd is zo naïef. Zo denken sommige ook dat je niet zwanger kunt worden als je staand wordt genomen."

Overigens had de beste man nóg een leuk verhaal over cola. "Er was eens een kerel die het lekker vond zijn batsbajonet in een lege fles cola te stoppen", aldus de dokter. "Zijn lid zwol echter op, en de fles zat klem. Toen moest er een collega aan te pas komen."