Frank Lammers denkt niet aan pensioen

Frank Lammers gaat door met acteren totdat hij er bij neervalt. De acteur wil dan ook niet denken aan een pensioen. "Absoluut niet. Ik vind het veel te leuk", zegt hij in JFK Magazine.

Volgens Lammers kan hij als acteur ook ongestoord doorgaan. "Dat is ook het leuke", vindt hij. "Misschien dat het werk wat minder wordt, dan speel je hier en daar een opaatje. Maar dat is nog niet aan de orde, ik zit nu nog in de papa's."

"Het mooie van acteren is dat hoe ouder je wordt, hoe minder mensen er overblijven", gaat de 44-jarige Lammers verder. "Er is niemand die op zijn 41e nog besluit om te gaan acteren. Ik ken mijn concurrenten: Barry Atsma, Fedja van Huêt en Jacob Derwig. Als je nu een film maakt en je wilt een tachtigjarige, dan heb je Aart Staartjes en Joost Prinsen. Acteurs gaan dood of ze stoppen."

Lammers, die momenteel aan zijn regiedebuut 'Of ik gek ben' werkt, ziet zichzelf overigens niet in een lange romkom-filmserie. Daar heeft hij naar eigen zeggen nogal 'de buik vol van'. "Begrijp me niet verkeerd: ik zou het best leuk vinden om een keer een Hugh Grant-achtige rol te spelen. Maar niet zes. Als je er één gezien hebt, heb je ze allemaal gezien. Toch?"

Frank Lammers denkt niet aan pensioen
Frank Lammers denkt niet aan pensioen (Foto: BuzzE)