Beyoncés Lemonade ook op Nederlandse tv

Ook in Nederland is het tweede visuele album van Beyoncé binnenkort op televisie. HBO zendt Lemonade op zondag 19 juni eenmalig uit, maakte de betaalzender dinsdag bekend.

Lemonade werd in april al uitgezonden in de Verenigde Staten. Toen mocht HBO de één uur durende film nog niet in andere landen uitzenden. De Amerikaanse fans van Beyoncé kunnen Lemonade zaterdag 18 juni nogmaals bekijken, nu mag HBO ook elders uitzenden. Onder meer vanwege het tijdsverschil heeft HBO Nederland besloten Lemonade op zondag 19 juni om 21.00 uur uit te zenden.

"Er was grote vraag naar, we zijn blij dit onze abonnees te kunnen bieden", stelt een woordvoerder van HBO Nederland. Hij heeft wel een waarschuwing voor geïnteresseerden. "Het is kijken, of je mist het. We zenden Lemonade eenmalig uit, het is ook niet terug te kijken via bijvoorbeeld de app."

Beyoncé bracht Lemonade op 23 april uit via Tidal, het streamingplatform van haar echtgenoot Jay Z. Later die maand verscheen het visuele album op iTunes, de fysieke cd ligt sinds begin mei in de winkels.

Beyoncés Lemonade ook op Nederlandse tv
Beyoncés Lemonade ook op Nederlandse tv (Foto: BuzzE)