Ariel Winter haalt middelbareschooldiploma

Modern Family-actrice Ariel Winter mocht maandag haar diploma van de middelbare school ophalen. De actrice, die in de serie de Dunphy's jongste dochter Alex speelt, plaatste de dag voor haar diploma-uitreiking al een foto van het feest dat haar school hield ter ere van de afzwaaiende scholieren op sociale media. Eerder deze week liet ze op Instagram weten dat het besef dat haar middelbareschooltijd erop zit nu echt begint te dagen. "Het is over. Dit komt pas net bij me aan. Wat is het snel gegaan!"

Ariel had niet de makkelijkste schooljaren. In 2012 gaf ze in de rechtbank aan niet langer onder de verantwoordelijkheid van haar moeder te willen vallen, wegens fysiek en emotioneel misbruik. Na een lange procedure werd haar zus in 2014 officieel haar voogd.

De 18-jarige actrice zal vanaf september haar werk bij Modern Family combineren met een studie. Ze maakte eerder bekend te hebben gekozen voor een universiteit in Los Angeles, UCLA. Aan People vertelde Ariel eerder dat ze een rechtenstudie wil doen. "Het is altijd al een droom van mij geweest om advocaat te zijn", aldus de actrice, die daarbij aangaf ook actief te willen blijven in de film- en televisiewereld.

Ariel Winter haalt middelbareschooldiploma
Ariel Winter haalt middelbareschooldiploma (Foto: BuzzE)