Ubisoft Redlynx kondigt Trials of the Blood Dragon aan

Ubisoft heeft tijdens de E3 Trials of the Blood Dragon aangekondigd, wat een liefdesbaby is van Blood Dragon, de geliefde uitbreiding van Far Cry 3 en motorracegame Trials. De game is per direct beschikbaar.

We zien hetzelfde lachwekkende old-schoolstijltje uit Far Cry: Blood Dragon, maar dan in een Trials-jasje. Er zijn verschillende soorten voertuigen te zien en de mogelijkheid om vijanden met wapens te bestoken.

Trials of the Blood Dragon breidt de befaamde motorcross platformgameplay van Trials uit naar een volledig verhaalgedreven avontuur. Spelers reizen in 30 missies door 7 verschillende werelden, van de vierde Vietnamoorlog naar de ruimte en zelfs naar de hel. Tijdens hun reis door deze unieke werelden maken spelers gebruik van verscheidene voertuigen, wapens en gadgets die de zwaartekracht tarten. Denk aan motoren en jetpacks, een plasmageweer, CD launcher en een grijphaak om zelfs de lastigste plaatsen te bereiken.

Het spel bevat ook verhaalgedreven opdrachten die worden ondersteund door een aantal kleurrijke karakters. Daarnaast kunnen spelers tegen elkaar racen in asynchrone multiplayerranglijsten, die zorgen voor een extra, competitieve ondertoon te zorgen. De ervaring is compleet met de soundtrack, gecomponeerd door Power Glove, die spelers gedurende de game vrijspelen.

Trials of the Blood Dragon is beschikbaar voor €14,99 en kan meteen opgepikt worden. Bekijk de hieronder de E3-trailer inclusief gameplaybeelden.