Releaseperiodes Telltales Walking Dead S03 en Batman bekendgemaakt

Hoewel er nog geen exacte data zijn genoemd heeft Telltale Games alvast een tijdskader gegeven voor de release van zowel het derde seizoen van The Walking Dead als voor BATMAN - The Telltale Series. Respectievelijk wordt dat in de herfst en de zomer van dit jaar.

Behalve deze aankondigingen hintte Telltale Games per Twitter ook nog naar E3, waar waarschijnlijk een en ander aan promotie getoond gaat worden. Over het nieuwe seizoen van The Walking Dead is nog weinig bekend, behalve dat het 'zowel nieuwe spelers als veteranen zal aanspreken'.

Van de Batman-game weten we dat de speler zowel in de huid van Batman als die van Bruce Wayne kruipt, wat niet geheel onverwachts is natuurlijk. De game staat los van originele verhalen en heeft zijn geheel eigen subverhaallijn. Bekende namen als Alfred Pennyworth, Vicki Vale, Jim Gordon en Renee Montoya zullen de revue passeren.

Behalve The Walking Dead en Batman werkt Telltale Games ook nog aan een nieuw seizoen van Game of Thrones en aan een andere nieuwe game binnen het Marvel-universum. Details daarover zijn echter schaars. Meer op E3 dus!