'Tekken 7 komt ook naar pc en Xbox'

Op het moment is het laatste deel van de Tekken-serie alleen te zien in Aziatische speelhallen. Sinds jaar en dag is er gezegd dat Tekken 7 ook naar PlayStation 4 komt. Een woordvoerder van Bandai Namco heeft tijdens de MCM London Comic Con bevestigd dat de game ook naar pc en Xbox One komt.

Helaas zijn er nog geen officiële bevestigingen, maar het vermoeden is dat dit over twee weken tijdens de E3 wordt aangekondigd. Hopelijk komt er dan ook een releasedatum. Fans hoopten vorig jaar al Tekken 7 te kunnen spelen op hun PlayStation 4, maar helaas. In de tussentijd heeft Bandai Namco ondersteuning beloofd voor PlayStation VR en exclusieve extraatjes voor PlayStation-gamers.

In december is er een vernieuwde versie van Tekken 7 genaamd  Tekken 7: Fated Retribution in de Japanse speelhallen verschenen. Fated Retribution heeft Akuma van Street Fighter, andere gameplay betreffende Rage Attack en Rage Art, meer locaties, kostuums en extra’s. We mogen aannemen dat dit de versie is die uiteindelijk naar het Westen komt.

Tekken 7: Fated Retribution poster