Vermist echtpaar uit Helden meldt zich

Het vermiste echtpaar uit Helden heeft zich gemeld bij de politie in Granada. Volgens de Nederlandse politie meldde Suzanne Buitenhuis-Bouten zich zaterdag op het bureau in de Zuid-Spaanse stad en is ze daar opgevangen. Ze zal worden verhoord en moet een verklaring afleggen bij de rechter voordat ze naar Nederland terugkeert.

De familie zal haar in Spanje ophalen, maar wanneer dat gebeurt is nog niet bekend. De Spaanse politie heeft ook contact gehad met haar echtgenoot Mark Buitenhuis; details daarover ontbreken nog. De Nederlandse politie heeft contact met de politie in Spanje maar over het hoe en waarom en waar het tweetal heeft gezeten, is ook nog niets bekend.

Er is veel onduidelijk en de politie hoopt opheldering te krijgen als de vrouw is teruggekeerd in Nederland. Het echtpaar verdween op 9 april. De vermissing werd ontdekt door de ex-partner van Suzanne. Toen hij zijn twee zoons naar hun moeder bracht, trof hij het huis van het echtpaar leeg aan. De woning was overhoop gehaald. De twee kinderen van het echtpaar zijn al die tijd ondergebracht bij familie.

Vermist echtpaar uit Helden meldt zich
Vermist echtpaar uit Helden meldt zich (Foto: ANP)