Geer en Goor in race Gouden Televizier-Ring

Gordon mag dit jaar misschien eindelijk een Gouden Televizier-Ring om zijn vinger schuiven. De presentator, die vorige maand nog klaagde over het feit dat hij de prestigieuze tv-prijs nog nooit heeft gewonnen, is met Geer & Goor zoeken een hobby nog in de race voor de prijs.

Geer & Goor zoeken een hobby is een van de vijf winnaars van de derde kwalificatieronde van de publieksprijs. Daarmee is het programma van Gordon en Gerard Joling direct geplaatst op de selectielijst van de Gouden Televizier-Ring, maakte Televizier woensdag bekend.

Naast Geer en Goor gaan ook Hokjesman, Zondag met Lubach, Langs de oevers van de Yangtze en Koken met Van Boven door. "Het is een opvallende en zeer diverse top 5, met een populair amusementsprogramma, een intelligente talkshow en prachtige reportageseries", zegt Jeroen de Goeij, adjunct-hoofdredacteur van Televizier.

Volgens Televizier is er 'massaal gestemd'. "En dat is precies waar deze voorrondes om draaien: het publiek bepaalt welke programma's mogen meedoen in de race om de Gouden Televizier-Ring 2016. De kijker heeft echt invloed op deze publieksprijs."Het Gouden Televisier-Ring Gala vindt donderdag 13 oktober plaats.

Geer en Goor in race Gouden Televizier-Ring
Geer en Goor in race Gouden Televizier-Ring (Foto: BuzzE)