FOK! Wat een weer: zwaar bewolkt

Vandaag is het zwaar bewolkt en de kans op een bui, gepaard met onweer, is dan ook zeer aanwezig. In de loop van de dag wordt het vanuit het westen iets droger. Het oosten van het land is nog relatief warm met 22 graden, langs de kust blijft de temperatuur steken op een graad of 16. De wind komt uit het zuid tot zuidwesten en is matig van kracht. In de loop van de middag steekt er in de kustgebieden een zeewind op. 

Zon op 05:35
Zon onder 21:38
Zonkracht

5 / 3

In het 'De atmosfeer staat op ontploffen' topic op het forum plaatste Nattekat deze mooie foto van de maan, gemaakt met een simpele smartphone. Toch goed gelukt! 

Maan (Foto: Nattekat)
Maan (Foto: Nattekat)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1945 In een massafgraf op Texel werden 10 Texelaars en 70 Georgiërs gevonden. Zij werden gedood tijdens de opstand van de Georgiërs.
1957 Boven onbewoond gebied in Nieuw Mexico werd per ongeluk een waterstofbom gedropt door de Amerikanen.
1972 Ton Sijbrands werd wereldkampioen dammen.
1973 Robert Metcalfe vond het Ethernet-netwerk uit. 
2012 SpaceX lanceerde een Falcon 9-raket met Dragon capsule. Het was de eerste commerciele vlucht naar het Ruimstestation ISS.


SpaceX