MAX gaat Heel Holland bakt nabeschouwen

Omroep MAX komt dit najaar met een nabeschouwing van Heel Holland bakt. In Smaakt naar meer krijgen fans van het programma 'een smakelijk toetje'. André van Duin blikt vanaf 7 september elke woensdag terug op de laatste aflevering van Heel Holland bakt.

André, de afvaller van de week, 'BBF's' (bekende bakfans) en kijkers bespreken in Smaakt naar meer de voorbije aflevering van Heel Holland bakt. Wat vonden de fans van de aflevering? Waar ging het mis bij de afvaller? Waarom werd juist die ene kandidaat meesterbakker en wie ging met de hakken over de sloot door?

Ook is in het studioprogramma, waarin volgens Omroep MAX social media een grote rol zullen spelen, ruimte voor extra materiaal. Fans kijken wekelijks bakopdrachten, de opvallendste (mis)baksels komen voorbij in de studio.

Het vierde seizoen van Heel Holland bakt is vanaf zondag 4 september te zien op NPO 1. André van Duin neemt de presentatie voor zijn rekening, omdat presentatrice Martine Bijl nog aan het revalideren is na de hersenbloeding die haar in september trof.

MAX gaat Heel Holland bakt nabeschouwen
MAX gaat Heel Holland bakt nabeschouwen (Foto: BuzzE)