Weervrouw te bloot; moet een vestje aan

Preutse Amerikanen hebben de (erg appetijtelijke) weervrouw van tv-station KTLA teruggefloten. De dame had namelijk een zwart jurkje aan dat in de ogen van een aantal vaste kijkers van het weerbericht te bloot was.

Tijdens het bericht kreeg de Liberté Chan een lelijk vestje aangereikt dat zij -jammer genoeg- over haar fraaie blote schoudertjes drapeerde.

Oplettend vastgeroest tv-publiek, gezegend met een chagrijnig leven op de bank, was blijkbaar in de veronderstelling dat juffrouw Chan waarschijnlijk niet naar huis was gegaan, de dag daarvoor. Een van de weerwolven mailde namelijk 'Haar jurk is totaal ongepast voor het nieuws op zaterdagochtend. Het lijkt wel alsof ze niet naar huis is gegaan na een cocktail-party van de avond daarvoor. De producer had dit niet moeten toestaan'. Gedurende het programma regende het haatmailtjes, want twitter is veel te moeilijk voor mensen die God's schepping niet kunnen waarderen.

Tijdens de uitzending hadden de medewerkers van het programma al het een en ander aan zielige mailtjes gelezen en er hard om gelachen. Het aanreiken van het vestje was dan ook volledig in scene gezet. Chan maakt zich zelf niet erg druk om het incident: "Ik doe dit werk al tien jaar en ik heb geleerd dat iedereen over van alles een mening heeft. Voor dit werk moet je een olifantenhuid hebben. Het is een visueel medium en soms trek je precies de goede kleding aan en soms niet".