Ruby Rose gooit met patat naar barman

Ruby Rose heeft met Franse frietjes gegooid naar een barman in een restaurant in New Orleans. De actrice zou de eettent uit zijn gegooid omdat ze zich 'verschrikkelijk' gedroeg, personeel uitschold en een woedeaanval had. Ruby vertelt echter een ander verhaal.

Seung Hong, eigenaar van restaurant Rebellion Bar and Urban Kitchen, zegt tegen de lokale nieuwssite NOLA dat hij Ruby en haar gezelschap bij binnenkomst had gewaarschuwd dat het druk was waardoor het wel even kon duren voordat er eten op tafel zou verschijnen. De groep koos er desondanks voor om aan te schuiven.

Toen er geluiden van ongenoegen kwamen van de tafel van Rose, bood Hong een paar drankjes aan, maar die werden afgeslagen. Toen begon de Orange is the New Black-ster met eten te gooien. "Ze gedroeg zich als een vreselijk persoon. Het was de eerste keer dat ik iemand moest vragen te vertrekken en het was Ruby Rose", aldus Hong.

Denigrerende grapjes
Ruby vertelt haar kant van het verhaal op Facebook. De 30-jarige, die ook bijklust als dj en model, zegt dat ze een uur moest wachten op haar frietjes en nog eens anderhalf uur op eten dat uiteindelijk nooit verscheen. Ze bedankte de barman vervolgens voor de drankjes omdat ze al een tijdje nuchter is. "Hij maakte toen een paar onbeschofte, vulgaire opmerkingen. Als iemand steeds denigrerende grapjes maakt over de nuchterheid waarvoor ik zo hard heb moeten vechten, dan is het moeilijk om niet emotioneel te reageren", aldus Rose, die toegeeft met patat te hebben gegooid omdat de barman maar nare opmerkingen bleef maken.

De actrice betuigt spijt. "Het spijt me heel erg dat ik dit het frietje heb aangedaan en het spijt me heel erg dat ik überhaupt heb gereageerd", schrijft Rose. "Ik heb zelf vijf jaar in de horeca gewerkt en ik heb heel veel liefde, respect en bewondering voor serveersters en obers over de hele wereld. Ik heb ook veel liefde voor New Orleans en ik wil nog 100 keer terugkomen, als dat mag van jullie. Volgende keer een etentje bij mij thuis."

Ruby Rose gooit met patat naar barman
Ruby Rose gooit met patat naar barman (Foto: BuzzE)