Dave Roelvink moet vluchten na scheldpartij

Dave Roelvink moest dit weekend na een dj-optreden vlakbij Hilversum het podium afrennen om zijn hachje te redden. Het publiek keerde zich tegen de 22-jarige Amsterdammer toen hij een jongen die een biertje naar hem had gegooid de huid vol schold.

Het schoot bij Dave behoorlijk in het verkeerde keelgat toen hij een biertje naar zijn hoofd kreeg geslingerd. De zoon van Dries Roelvink nam nogal wat grove woorden in de mond en dat viel weer niet goed bij het publiek. "Daarop werden geloof ik twintig glazen bier zijn kant op gesmeten", vertelt ooggetuige Petra aan Shownieuws.

Hierna brak er chaos uit in de feesttent. "De meeste mensen waren wel erg boos inderdaad. Het was wel aan te raden dat hij in ieder geval zo snel mogelijk wegging." Dave moest van het podium vluchten voor een groep jongens. "Mensen wilden verhaal halen. Ze hebben wel echt een paar jongens tegen moeten houden", aldus Petra.

Dries schaamt zich ondertussen kapot voor de woorden van zijn zoon. "Zo heb ik hem in ieder geval niet opgevoed. Je moet niet gaan vloeken, je moet geen ziektes gebruiken. Dat heb ik hem altijd bijgebracht. Dus hij moet wel erg door het dolle zijn geweest."

Dave Roelvink moet vluchten na scheldpartij
Dave Roelvink moet vluchten na scheldpartij (Foto: BuzzE)