Kit Harington verklapt lot Jon Snow aan agent

Kit Harington heeft een politieagent vertelt wat er met zijn Game of Thrones-personage Jon Snow ging gebeuren in het nieuwe seizoen om zo onder een boete uit te komen. Dat onthulde de 29-jarige acteur in The Tonight Show with Jimmy Fallon.

Kits personage Jon Snow wordt doodgestoken aan het einde van seizoen vijf. Fans werden gek en de wildste theorieën over het lot van het geliefde personage deden de ronde op internet. Ondertussen kreeg de crew en de cast van de populaire serie strikte instructies hun lippen stijf op elkaar te houden als het om Snow ging. Maar Harington biechtte op zich daar absoluut niet aan te hebben gehouden.

"Ik heb het direct verteld aan mijn moeder en vader", aldus Kit, die toegeeft het lot van Snow ook aan zijn vriendin Rose Leslie te hebben onthuld. Maar daar bleef het niet bij. "Ik werd aangehouden. De agent komt naar me toe en zegt: 'We kunnen dit op twee manieren doen. Je kan me volgen naar het bureau en ik maak een proces-verbaal op of je kan me vertellen of je volgend seizoen nog leeft."

Harington koos vervolgens eieren voor zijn geld. "Ik keek hem aan en zei: 'Ik leef nog komend seizoen'. En hij zegt: 'Ga uw weg, heer commandant'." De agent verwijst daarmee naar de titel die Jon Snow heeft binnen de Nachtwacht in Game of Thrones.

Kit Harington verklapt lot Jon Snow aan agent
Kit Harington verklapt lot Jon Snow aan agent (Foto: BuzzE)