Drugs en nog meer stunts komen naar GTA V Online

Rockstar Games heeft bekend gemaakt wat we allemaal nog kunnen verwachten voor de multiplayer van Grand Theft Auto V in 2016. Op hun site maakte de ontwikkelaar bekend dat we minimaal twee grote updates kunnen verwachten, samen met een heleboel kleinere updates zoals nieuwe adversary modes.

De eerste grote update zal een vervolg zijn op de Executives and Other Criminals update, die december vorig jaar gelanceerd werd. Deze update zal zich focussen op de handel in illegale waar. Spelers kunnen grote pakhuizen kopen waar ze gestolen goed in op kunnen slaan en die tevens dient als basis voor hun criminele organisatie die ze op kunnen zetten met Executives and Other Criminals. "Beheer je waar direct vanuit je basis, waar je waar zoals drugs, gestolen juwelen en medische spullen moet kopen en verkopen. Wees op alles voorbereid wanneer je deze spullen gaat verhandelen, en kijk ook uit dat je pakhuis in de tussentijd niet overvallen wordt!"

Stunts vormen het hoofdthema van de tweede grote update. Er komen meer voertuigen en outfits die specifiek geschikt zijn om mee te stunten, en ook een heleboel nieuwe voorwerpen naar de Rockstar Content Creator Toolsuite om knotsgekke tracks te maken zoals te zien is op het plaatje hieronder. 

Ook kunnen spelers nieuwe adversary modes verwachten, en komen er nieuwe arena's voor de In and Out-mode die vorige week gelanceerd werd. Ook kunnen spelers meer weekly events verwachten, vergelijkbaar met de time trials week. Als laatste is Rockstar ook nog bezig met meer competitieve modi met teams, maar hier is nog niks over bekend.

GTA V is verkrijgbaar voor de pc, Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One en PlayStation 4.

GTAVstunts
Drugs en nog meer stunts komen naar GTA V Online