Khloé klaar met Rob en Caitlyn

Khloé Kardashian is helemaal klaar met haar broer Rob en haar stiefvader Caitlyn Jenner. Dat was te zien in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Keeping Up With The Kardashians.

De realityster trof Rob dronken bij haar thuis aan met zijn verloofde Blac Chyna. Khloé vertelde vervolgens aan Scott Disick dat Rob niet langer bij haar woont en is ingetrokken bij 'ik geloof zijn vriendin Blac Chyna'. Ze zou tegen haar broer hebben gezegd dat hij al zijn schepen achter zich heeft verbrand. Ook Kendall was nogal boos op Rob, omdat hij een iPad die hij van Kendall had gekregen aan Blac heeft gegeven. "Rob is iemand aan het daten met wie mijn familie een slechte voorgeschiedenis heeft", zei Kendall tegen de camera.

Blac is de ex van Tyga, de vriend van Kendalls zusje Kylie. De twee hebben een zoontje van vier. Kylie heeft inmiddels met een aantal foto's op Instagram laten blijken dat zij en Blac de strijdbijl hebben begraven.

Khloé had verder ruzie met haar stiefvader Caitlyn. Deze belde Khloé boos op vanwege een interview dat zij over haar transformatie tot vrouw had gegeven. Khloé belde daarop haar moeder Kris. "Ik heb geen relatie met haar, ik ben klaar", zei ze over Caitlyn.

Khloé klaar met Rob en Caitlyn
Khloé klaar met Rob en Caitlyn (Foto: BuzzE)