Speel twee helden in Master X Master

NCSOFT is bezig met de MOBA Master X Master en stelt ons het spel voor door middel van een gameplayvideo. Ook wordt een van de 'masters' voorgesteld in zijn eigen trailer.

WAT MXM weer net wat anders maakt is het feit dat je ingame kunt wisselen tussen twee personages door een simpele druk op de knop. Opdeze manier kun je jezelf redden als een van je personages bijna afgemaakt wordt, of je wisselt om bijvoorbeeld combo's maken. Er zijn nu dertig masters om uit te kiezen en ze zijn nog bezig deze uit te breiden. Er zijn masters bij die we al kennen uit eerdere NCSOFT-games, zoals personages uit Guild Wars. Er worden er op dit moment maar vier voorgesteld.

Master Taejin is een soldaat die gespecialiseerd is in mid-range combat. Hij is nog nooit op Aarde geweest en zoekt hier nieuwe uitdagingen en dingen om te bevechten. Hij is vooral handig in gevechten met groepen, want hij heeft veel vaardigheden die schade doen in een gebied. Master Sizuka leeft hier wel en wil de Aarde beschermen. Ze is een Assassin met twee zwaarden. Ze moet het niet hebben van haar enorme levensmeter, dus het is vooral snel aanvallen en wegwezen. Gelukkig doen haar aanvallen wel meteen veel pijn.

Master Cagnazzo is een gladiator met een ketting inclusief haak. Hij doet vooral veel schade om zich heen als hij daarmee gaat rondzwaaien. Demenos is van adel en vecht niet van dichtbij. Hij is meer in de ondersteunden rol van genezer, of schade van afstand doen. Hij heeft bijvoorbeeld een bliksem die schade doet aan vijanden, maar teamgenoten juist heelt.

Master X Master komt uit op pc, een datum is nog niet bekend.

Master X Master

Master X Master

Master X Master