Miljonair Rob Geus gaat 'lekker door'

De bankrekening van Rob Geus is al lekker gevuld, maar als het aan de presentator ligt komt er nog meer bij. "Het gaat goed met me, maar we zijn er nog lang niet hoor", zei Rob maandagochtend in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op 100%NL.

De Smaakpolitie-presentator reageerde op het bericht van tijdschrift Quote dat hij een vermeend eigen vermogen zou hebben van zo'n 1,1 miljoen euro. Volgens de 44-jarige Rob zit daar wel een kern van waarheid in. "Ze zullen het uitgezocht hebben. Ik zeg ook niet dat het niet waar is. Ik kan het wel ontkennen, maar als ze de cijfers hebben nagetrokken zal het wel kloppen denk ik", gaat hij verder. "Maar nogmaals, we gaan lekker door. Waarom zou ik moeten stoppen? Ik ben nog hartstikke jong."

"We moeten nog wel even de kar doortrekken en nogmaals als je je werk leuk vindt, haal je daar een bepaalde voldoening uit en dat doe ik graag."Ook voor zijn nieuwe programma duikt Rob weer in de viezigheid. De hygiëne-keurmeester steekt in Smerige Zaken de handen uit de mouwen om bedrijfskantines, verzorgingshuizen en scholen aan te pakken.

Miljonair Rob Geus gaat 'lekker door'
Miljonair Rob Geus gaat 'lekker door' (Foto: BuzzE)