Jezus in baarmoeder zwangere vrouw

'Jezus!', moet Aley Meyer uit de Amerikaanse staat Indiana gedacht hebben, toen ze de echo van haar baby wat nader bekeek. Behalve haar toekomstige oogappel was er nog iets anders te zien: een mini-Jezusje, hangend aan een martel- en executiewerktuig.

Ze had het eerst niet gezien, maar na een vergroting met de smartphone, waren wat meer details zichtbaar. Het beeld laat aan niets aan onduidelijkheid over. De vrouw uit Evansville heeft een kabouterjezus in haar baarmoeder zitten. Wat hij daar doet? Just hanging around.

Vanzelfsprekend moest de hele wereld van dit wonder op de hoogte gestelt worden.
De toekomstige oma deelde de foto op haar facebookpagina. "Ze kreeg wel 50 reacties", laat een enthousiaste Aley weten. "Iedereen vroeg of ze het mochten delen".

Daarna ging het hard en werd het woord verspreid.

De aankomende moeder heeft een goede, nuchtere verklaring voor de aanwezigheid van een metafysisch superwezen in haar lichaam: "Nou, eeeh... ik heb de ziekte van Crohn, waar ik de nodige medicijnen voor slik. Hier zat ik best wel mee, want tenslotte heb ik ook een kind in m'n buik. Ik heb het gevoel dat Jezus mij op deze manier laat weten dat alles oké is en dat ik mij geen zorgen hoef te maken".

De moeder van de moeder in spe (oma dus), kocht meteen een kruisje, zodat de spruit, die in juni op aarde gezet wordt, deze meteen kan gaan dragen. Het kind gaat Easton heten, wat best wel slim is, want Indiana ligt (ruwweg) in het oosten van de Verenigde Staten.