Vriend Miss Montreal wil nog niet t-t-t-trouwen

Zangeres Miss Montreal gaat voorlopig nog niet trouwen. Daar is haar vriend, Handsome Poets-drummer Daniël Smit, nog niet aan toe, vertelt ze in De Telegraaf.

Op haar nieuwe album Don't Wake Me Up dat vrijdag uitkomt besteedt Miss Montreal ofwel Sanne Hans, een nummer aan haar vriend. "Ik ben verbaal soms best heftig, zeker als ik me onzeker voel. Dan word ik onaardig en Daniël is de eerste die het dan te verduren krijgt. Ik realiseerde me dat het in ons leven vaak alleen maar over mij gaat. Vandaar de vraag aan hem in dit lied wat hij wil, wat hij nodig heeft. We merken dat we samen naar de volgende fase groeien. Trouwen? Nee daar is hij nog niet aan toe. Kinderen hoeven voor mij weer niet. Nog niet tenminste. Ik geef mezelf nog vijf jaar. Lastig kan hooguit zijn dat mijn schema tot en met 2018 vaststaat."

Vrijdag staat Miss Montreal in een uitverkochte Heineken Music Hall. Het wordt het grootste concert uit de carrière van de zangeres. "Over de show heb ik geen stress. We zijn goed voorbereid, zijn daardoor zeker van onze zaak."

Vriend Miss Montreal nog niet toe aan trouwen
Vriend Miss Montreal nog niet toe aan trouwen (Foto: BuzzE)