Wilders 'liegt' over foto

Wilders en Pechtold zullen niet snel innig zoenend betrapt worden. Vooral niet na een -wellicht leuk bedoelde- tweet van de grote blonde leider, waarin hij suggereert dat een D66-bijeenkomst erg veel lijkt op een koopavond van een halal-supermarkt.

De peroxide-grootgebruiker plaatste de onderstaande tweet.

Geheel in de lijn der verwachting, reageerden de Geertsdienstigen (copyright Ouwesok) hierop met opmerkingen als 'hij zoekt stemmers bij het Moslim geiten volk', 'volgend jaar wordt het op het rifgebergte gehouden' en (de ergste): 'het lijkt GroenLinks wel!'.

Is dit satire? Is dit demoniseren? Of is dit gewoon keihard liegen? De bijbehorende foto heeft namelijk helemaal niets met het het congres van partij te maken. De foto is gemaakt tijdens de Internationale Vrouwendag 2015 door ene Maysa Jalbout. Het heeft dus geen ene jota met de D66 te maken. Sterker nog: wellicht heeft Maysa nog nooit van D66 gehoord. De foto's die wél tijdens het congres gemaakt zijn, tonen geen enkele overeenkomst met de tweet van Wilders.

Een namaakfoto van de ledenvergadering van de PVV zou overigens een stuk makkelijker te ontkrachten zijn: de PVV heeft maar 1 lid en die heet Geert.

Edit: een zeer opmerkzame Fok!ker met de naam Crystal_Meth, heeft ontdekt dat de gewraakte foto eerder verscheen in een artikel van Jalbout, dat vooruitblikte op de genoemde vrouwendag. De foto is twee dagen ouder, dan eerder werd aangenomen.