Maaltijdbox voor studenten en hun kater

Een gat in de markt is het, de Brakke Box. In deze maaltijdbox zitten allerlei spulletjes om je kater te verhelpen. Met detox-thee, espresso, eieren met brood, soep en uiteraard pijnstillers kun je dat dag weer goed beginnen (en als student natuurlijk met een feestje afsluiten).

Studenten Mats en Tim uit Groningen hebben de box uit eigen ervaring ontworpen. Een tijdje terug liepen ze samen door de stad, de een had een kater en de ander niet. Er volgde een overleg waar de twee zouden ontbijten, waarbij het ze wel erg handig leek als ze daar niet meer de deur uit voor zouden hoeven.

Zo gezegd, zo gedaan. Voortaan bezorgen de twee studenten hun product aan brakke studenten. Op vrijdag, zaterdag en zondag kunnen mensen met een kater voor 8 euro de Brakke Box bestellen. Tussen 10:00 en 14:00 krijg je dan je maaltijdbox thuis bezorgd.

Op dit moment is de box alleen nog maar verkrijgbaar in Groningen. Bekijk de Facebook-pagina van de Brakke Box om op de hoogte te blijven, misschien is ie binnenkort wel verkrijgbaar in jouw studentenstad.