John Stamos emotioneel bij ontvangst tv-prijs

De in looks weinig veranderende John Stamos werd tijdens de TV Land Icon Awards bekroond met de Timeless Icon Award. Toen de acteur de prijs in ontvangst nam kon hij zijn tranen moeilijk bedwingen.

"Ik wil mijn ouders bedanken. Man, wat zouden ze dit mooi hebben gevonden", zo sprak hij emotioneel in zijn ontvangstspeech. "Het waren echt goede mensen. Ze leerden me goed en genereus te zijn en lief te hebben. En om ieder mooi moment te waarderen omdat het zo verdomd kostbaar is."

John keerde onlangs terug in zijn rol van Jesse Katsopolis in Fuller House, de reboot van de populaire jaren 90-serie Full House. Maar de schijnwerpers waren daarvoor even ver te zoeken, geeft hij aan. "Als het lekker loopt in Hollywood wil iedereen je vriend zijn. Maar als je dan mindere tijden meemaakt verdwijnen ze allemaal, behalve de mensen die van je houden om wie je echt bent. En dat zijn de mensen die mij iedere dag motiveren weer op te staan en dat is de reden dat ik hier sta."

De TV Land Icon Awards worden ieder jaar uitgereikt aan iconische tv-series en diens makers. Naast Stamos werd dit jaar onder anderen ook The Big Bang Theory-acteur Jim Parsons bekroond. Hij verdiende dit jaar de IHOP Fan Favorite Character Icon Award.

John Stamos emotioneel bij ontvangst tv-prijs
John Stamos emotioneel bij ontvangst tv-prijs (Foto: BuzzE)