Gordon is weer terug

Gordon is het ongeluk van zeven maanden geleden weer helemaal te boven. Woensdag plaatste hij op zijn Facebookpagina een filmpje van de beklimming van de berg Lion's Head in Zuid-Afrika. Hij was duidelijk behoorlijk geëmotioneerd toen hij de top had bereikt.

Zeven maanden terug werd Gordon op het Griekse eiland Mykonos aangereden toen hij terug naar zijn hotel liep. Hij hield daar meerdere botbreuken aan over en hij had veel pijn. "Wat een heerlijke vakantie moest worden na een intensief half jaar van keihard werken, eindigde voor mij in een nachtmerrie", schreef hij destijds op Facebook. De klap bleek harder te zijn aangekomen dan verwacht.

De periode na het ongeluk was zwaar en de beklimming van Lion's Head was voor Gordon dan ook een ware loutering. "En dat nadat mijn leven tot stilstand komt zeven maanden geleden. Ik niks meer durfde, geen sport meer had opgepakt. Het stond stond letterlijk en figuurlijk allemaal stil. Dus dit is wel echt te gek", waarna de video eindigt met een snik.

Gordon is weer terug na maanden 'stilstand'
Gordon is weer terug na maanden 'stilstand' (Foto: BuzzE)