Gratis DLC voor Total War: Warhammer

Creative Assembly maakt vandaag bekend dat Total War: Warhammer na de release een reeksgratis DLC krijgt voor iedereen die de game bezit, net als bij andere recente Total War-titels.

In de maanden na de lancering krijgen spelers nieuwe eenheden, helden, Legendary Lords en zelfs een compleet nieuw speelbaar ras, allemaal gratis.

"Bij Rome II en Attila konden we speelbare factions, nieuwe formats en zelfs een gratis campaign expansion uitbrengen als dank voor de steun van spelers aan Total War", zegt Rob Bartholomew, Brand Director bij Creative Assembly. "De Warhammer Fantasy Battles World is gigantisch, en we kijken ernaar uit om deze te verkennen tijdens de komende trilogie. Maar die geweldige hoeveelheid personages en monsters biedt ons ook de kans om veel interessante gratis DLC te maken en daarmee onze games langere tijd te ondersteunen."

Een nieuwe developerblog op de Total War-website biedt meer details over de toekomstplannen voor Total War: Warhammer, inclusief wat spelers kunnen verwachten van toekomstige betaalde DLC-pakketten met Campaign, Rassen en Lords, voordat de tweede game in de trilogie arriveert.

Total War: Warhammer is verkrijgbaar vanaf 24 mei voor pc.

Total War: Warhammer DLC-plannen