Alle Marokkanen in Nederland boos op Johan

Het kon niet uitblijven. Alle Marokkanen in Nederland zijn woestboos op Johan Derksen omdat hij het galgedrag van de lichtgetinte medelanders onder woorden bracht. Het Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders (SMN) heeft acuut last van afschuwreflexen in de slikdarm. Daardoor komt de zelfreflectie medicatie niet op zijn plek en EIST SMN dat Derksen én de directie van RTL op hun blote knietjes sorry van af de minaretten brult.

Tevens overweegt de Marokkanen lobbyclub om een Wilderiaanse aangifte te starten. Echter binnen de eigen Marokkaanse gelederen is de Marokkaans Nederlandse Judas al opgestaan, De verwesterde straatvoetballer en YouTubeSter Soufiane Touzani voorzag de plaat voor zijn hoofd van wat zelfreflecterende middelen en verklaarde dat Johan wel een puntje of twee heeft. De Marokkaanse baltrapper is wel wat lastiger in de omgang, geeft hij toe.

Hij nuanceert dat echter wel direct door te stellen dat dat niet negatief hoeft te zijn maar ook gewoon een soort van extremistische winnaarsmentaliteit kan inhouden. Zijn advies is om een (Marokkaanse) coach de leiding te geven over de vermarokaniseerde clubs.