Boyband Mainstreet stopt

Achgossie. Tienermeisjes in heel Nederland zijn ontroostbaar: de boyband Mainstreet gaat na vijf jaar uit elkaar. Dat maakten de jongens zojuist bekend in de uitzending van RTL Boulevard. Na jaren is het nu tijd om ieder een eigen kant op te gaan.

''We zijn nu achttien jaar. We hebben ongeveer alles bereikt'', zegt Rein. ''We willen nu allemaal onze eigen kant op'', voegt Owen toe. Zo gaat Rein acteren, Owen wil verder in de muziekwereld, Nils loopt stage en wil zich richten op het produceren van muziek en Daan gaat zich fulltime richten op zijn sportopleiding.

Mooi, zijn we eindelijk af van die kutband, zullen velen denken. Maar er zijn ook veel tienermeisjes die hartstikke verdrietig zijn met het nieuws dat de band stopt. Op Twitter gaat het in ieder geval al helemaal los: ''Eerst de aanslagen in Brussel, toen Johan Cruijff dood en nu Mainstreet uit elkaar. Wat een kutweken'', tweet de een, ''Iedereen balen dat Mainstreet stopt. Mij boeit het echt niets, als ik ergens een hekel aan had...'', tweet de ander. Laten we hopen dat er niet weer honderden meisjes zijn die zichzelf snijden vanwege het stoppen van deze band. Na #cut4bieber, #cut41Direction willen we geen #cut4mainstreet.