Dirt Rally is gestart

Codemasters en Koch Media kondigen vandaag aan dat het BAFTA-genomineerde DiRT Rally nu verkrijgbaar is in de winkel voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

DiRT Rally bevat exclusieve, officieel gelicenseerde FIA World Rallycross content waarmee je de spanning van rallycross kunt ervaren van het rijden in ’s werelds snelste off-road wagens op enkele van de meest geliefde circuits in zowel singleplayer als multiplayer races. Het spel bevat ook online league-ondersteuning en dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse community-uitdagingen waarin spelers zichzelf kunnen meten tegen andere coureurs voor de roem en in-game geld.

"We zijn verheugd om PS4 en Xbox One spelers in de DiRT Rally community te verwelkomen", zegt Paul Coleman, Chief Games Designer. "We zijn overweldigd door het enthousiasme die onze fans ons vanaf dag een hebben laten zien en vandaag realiseren we onze visie om zoveel mogelijk spelers naar de game te brengen. Welkom en we hopen dat jullie net zoveel plezier hebben van het spelen als dat wij hebben gehad van het maken!"

DiRT Rally is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en voor pc via Steam of te koop op DVD.