Maher: "Dit seizoen is anders gegaan dan gedacht"

Adam Maher lijkt bij PSV op een dood spoor te zitten. De middenvelder kwam tegen AZ nog als invaller in het veld, maar speelt voornamelijk zijn wedstrijden voor Jong PSV. Sinds de winterstop heeft Maher weinig uitzicht op speeltijd in het eerste elftal van PSV. De middenvelder wordt zelfs regelmatig buiten de selectie gelaten en maakt zijn minuten in Jong PSV. De middenvelder denkt hierdoor aan een vertrek.

"Het seizoen is anders gegaan dan ik had gedacht", vertelde Maher in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik heb de trainer nooit om een verklaring gevraagd, want ik hoeft niet te weten waarom hij niet voor mij kiest. Voor mij is dat niet belangrijk, omdat ik weet wat ik wil."

"Ik wil spelen. Is dat niet bij PSV, dan is het ergens anders. Maar ik wil het mooi afsluiten bij PSV", vertelde de middenvelder, die nog niet teveel kwijt wilde over zijn toekomst. "Ik heb mijn trots opzijgezet en speel nu lekker mijn wedstrijden bij Jong PSV. Ik voel me fitter worden en richt me op de aankomende vijf, zes weken."