Adele kreeg baard door zwangerschap

Dat zwanger zijn niet altijd rozengeur en manenschijn is, mag bekend zijn. Naast de ochtendmisselijkheid zijn er nog andere ongemakken, zoals een hormoonspiegel die van slag is. Adele kan er over meepraten.

Ze onthulde tijdens een concert in Glasgow dat er zoveel testosteron door haar lijf gierde dat ze baardgroei begon te krijgen. Adele zou Adele niet zijn als ze het met een grap oplost. "Ik heb me gisteravond pas geschoren", zei ze tegen het publiek. "Het is echt waar. Ik zit niet te dollen. Ik heb gewoon een baard. En ik ben er trots op. Hij heet Larry!"

De baardgroei heeft Adele naar eigen zeggen niet alleen maar ongemak opgeleverd. Ze heeft het gevoel dat het haar nader tot haar man Simon Konecki heeft gebracht. "Mijn man heeft een goeie baard en soms knipt ie de baard bij in de zomer. Dat vind ik echt heel irritant, maar ik heb nu zelf een baard. Ik begrijp het nu als het warm wordt."

Niet alleen de kin van Adele is een vruchtbare voedingsbodem voor lichaamsbeharing. Ze verontschuldigde zich ook voor haar benen. "Als iemand een glimp opvangt van mijn harige benen, sorry, maar ik had een weekend vrij, dus ik vond het niet nodig mijn benen te scheren."

Adele kreeg baard door zwangerschap
Adele kreeg baard door zwangerschap (Foto: BuzzE)