'Selena en Justin praten over hereniging'

Justin Bieber en Selena Gomez overwegen hun relatie nieuw leven in te blazen. De twee zouden het weer een kans willen geven na hun huidige tournees, vertelt een ingewijde aan E!.

Selena woonde woensdag Justins concert in Los Angeles bij en zocht haar ex backstage op. Volgens de ingewijde had de 23-jarige zangeres 'een geweldige tijd' en vond ze het tof om hem op te zien treden. "Selena en Justin leken erg op hun gemak", vult een andere bron aan. "Ze zagen er beiden erg gelukkig uit."

Geruchten dat Justin en Selena 'Jelena', zoals hun (knipperlicht)relatie werd gedoopt, hun relatie nieuw leven in blazen duiken geregeld op. De twee, die van 2010 tot 2013 samen waren, hinten daar ook geregeld op. Zo plaatste Justin vorige week op Instagram een foto waarop hij zijn ex zoent. "Gevoelens", schreef de zanger bij het kiekje. De foto kreeg een 'like' van Selena.

Selena was overigens niet de enige ster die woensdag het concert van Justin Bieber bijwoonde. Ook Kim Kardashian, haar man Kanye en (half)zussen Kourtney, Kendall en Kylie zagen de Canadese zanger optreden. Voor Kim en Kanye, die eerder aangaf dat What Do You Mean? een van zijn favoriete nummers is, was het zelfs het tweede Bieber-concert dat ze bijwoonden. Maandag was het echtpaar ook al bij een show van de 22-jarige zanger.

'Selena en Justin praten over hereniging'
'Selena en Justin praten over hereniging' (Foto: BuzzE)